• Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  Mohamed Arshad
  Hoge beroeps, - kwaliteit, de goede dienst
 • Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  John
  Een grote verscheidenheid van goederen, goed pakket, goede productielijn, High-end product, besteedt aandacht aan details
 • Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  Billot
  Betrouwbare, goede supervisie van productie
Contactpersoon : William
Telefoonnummer : 86-15261587237
WhatsApp : +8615261587237

Corrosiebewijs Schots Yoke Valve Actuator Symmetric Type

Plaats van herkomst TIANJIN, CHINA
Merknaam JSFC
Certificering SIL3, CE, ISO
Modelnummer DRG01-S04-43A/DRG01-D06-58*2
Min. bestelaantal 1 set
Prijs $400
Verpakking Details Houten kist
Levertijd 5-8 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 500 stuks
Productdetails
cilinder Di Kleurenopyion Bule/Zilver/Rood
Bescherming IP65 Het werktemperatuur -20℃-+80℃
Torsie 2324Nm Type Symmetrisch type
Hoog licht

actuator van de het jukklep van het corrosiebewijs Schotse

,

actuator van de het jukklep van ISO Schotse

,

Symmetrische Pneumatische Actuator

Laat een bericht achter
Productomschrijving

Hoogst duurzaam, corrosiebewijs en van robuuste kwaliteit Schots Yoke Pneumatic Actuator

FLUITECH de CONTROLE is goed - bekende naam in het verstrekken van beste kwaliteits Pneumatische actuators, in binnenlandse evenals internationale markt. Door hoogte te gebruiken - wordt de kwaliteits grondstof die vanaf industriële normen, zo actuators wordt gecontroleerd die hoogst duurzaam zijn, corrosiebewijs en van robuuste kwaliteit vervaardigd. Deze worden algemeen gebruikt wanneer de sanitaire maatregelen worden vereist.

 

Bij FLUITECH-CONTROLE vervaardigen wij Pneumatische Klep gebruikend beste kwaliteits materiële, innovatieve vaardigheden en verlenend de dienst aan een redelijk tarief. Wij beheren professioneel organisatie en belast met productie van diverse waaier van Pneumatische Kleppen. Onze producten worden geëist in binnenlandse markt evenals internationale markt.

 

Structurele Eigenschappen:

 

1

De DRG reeks op zwaar werk berekende Schotse jukactuators wordt ontworpen geschikt voor algemeen doel van kleppen en vochtigere automatisering en aanbiedt een brede waaier van torsies toelaat om bal, vlinder, stopkleppen, dempers of om het even welk apparaat in werking te stellen dat een kwartdraaiverrichting voor de aan-uit- of modulerende dienst vereist.

2

DRG01 de reeks is het symmetrische ontwerpjuk dat maximumkoppel op beide eind die van 90cycle veroorzaakt reiseinden verstrekken. De middenoutputtorsie is minimaal. Overeenkomstig de reeks van kogelklep produceert torsiekenmerken.

3

DRG reeksactuators komen samen met een volledige lijn van controles en de controletoebehoren met inbegrip van Handhandwiel (jacksrew) .hydraulic treden, grensschakelaars, solenoïdekleppen, instelmechanismen en andere controlestoebehoren met voeten.

4

Zijn modulaire ontwerp en bouw verstrekken gemaximaliseerd gemak tijdens installatie, onderhoud en opslag

 

 

Toepassing:

 

Corrosiebewijs Schots Yoke Valve Actuator Symmetric Type 0

 

Deze worden gebruikt globaal in productie en commerciële toepassingen als: macht en petrochemische installaties, raffinaderijen, pulp en papierfabrieken, voedselverwerking, farmaceutische faciliteiten en vele anderen. Dit actuator wordt uitsluitend vervaardigd door onze bekwame beroeps gebruikend het beste rang basismateriaal en de superieure technologie. Wij concentreren ons bij het verlenen van superieure kwaliteitsproducten en unparallel de professionele dienst. Er zijn vele eigenschappen zoals als Lekkage vrij lichaam, Weerstand tegen corrosie, de Boete eindigt, Nauwkeurige afmetingen, anti-Brand en antistatisch apparaat, behoorlijk verzegelde bouw en Lage torsie in verrichting.

Corrosiebewijs Schots Yoke Valve Actuator Symmetric Type 1