• Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  Mohamed Arshad
  Hoge beroeps, - kwaliteit, de goede dienst
 • Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  John
  Een grote verscheidenheid van goederen, goed pakket, goede productielijn, High-end product, besteedt aandacht aan details
 • Jiangsu Flowan Auto-Control Co.,ltd
  Billot
  Betrouwbare, goede supervisie van productie
Contactpersoon : William
Telefoonnummer : 86-15261587237
WhatsApp : +8615261587237

De standaardlucht dreef Pneumatische Rotory-Actuator met Dubbelwerkende of de Lenteterugkeer aan

Plaats van herkomst TIANJIN, CHINA
Merknaam JSFC
Certificering SIL3/CE/ISO9001
Modelnummer DRG01-S04-43A
Min. bestelaantal 1 set
Prijs $600/SET
Verpakking Details Houten kist
Levertijd 10-15 werkdagen
Betalingscondities T/T
Levering vermogen 400/pcs
Productdetails
MOV Di Luchtconsumptie 22.5L
Gewicht 490KGS zuiger gelegeerd staal
Ring NBR Lichaamsdekking Knoestig gietijzer
Hoog licht

Dubbelwerkende Pneumatische actuator

,

roestvrij staal pneumatische actuators

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

De standaardlucht dreef Pneumatische Rotory-Actuator met Dubbelwerkende of de Lenteterugkeer aan

 

 

 

FLUITECH roterende en lineaire pneumatische zijn actuators van de CONTROLE een industriële rangoplossing aan om het even welke kogelklep of van de vleugelklepaandrijving behoeften. Wij hebben standaarddielucht met beschikbare de configuraties wordt aangedreven van de dubbelwerkende of de lenteterugkeer. U kunt tussen onze standaardlichaamsactuator en onze actuator van het roestvrij staallichaam plukken. Allebei zijn beschikbaar in diverse grootte voor kleppengrootte, 1“, 2“, 3“, 4“, 6“ tot 36“. Contacteer onze technische ondersteuning met uw torsiespecificaties voor juiste met maat actuator voor uw project. Onze pneumatische die actuators zijn NUMUR volgzaam en altijd uit onze de fabrieksplaats van CHINA wordt verscheept. Als er actuator zijn hebt u vraag, of als u geen klep die uw specificaties ontmoet, alstublieft ons verkooppersoneel voor directe hulp ziet contacteren.

 

► Instructies


Deze instructies verstrekken informatie over pneumatische cilinderexploitanten. Zij zijn voor gebruik door personeel die van installatie, verrichting en onderhoud van pneumatische cilinderexploitanten de oorzaak zijn. De veiligheidsberichten worden Alle veiligheidsberichten in de instructies gemarkeerd met een uitroepsymbool en de woordvoorzichtigheid,

 

► Waarschuwing of Gevaar.


Deze berichten wijzen op procedures die moeten worden gevolgd precies om materiaalschade, lichamelijk letsel of dood te vermijden. Het veiligheidsetiket op het product wijst op gevaren die materiaalschade, lichamelijk letsel of dood kunnen veroorzaken. Als een veiligheidsetiket moeilijk wordt te zien of te lezen, of als een etiket is verwijderd, gelieve FLUITECH voor vervangingsetiket te contacteren.

 

► Inspectie


Uw pneumatische cilinderexploitant is verpakt om bescherming tijdens verzending te bieden; nochtans, kan het in vervoer worden beschadigd. Inspecteer zorgvuldig de eenheid voor schade op aankomst en dien een eis met de drager in als de schade duidelijk is.

 

Delen


De geadviseerde vervangstukken zijn vermeld op de assemblagetekening. Deze delen zouden moeten worden opgeslagen om onderbreking te minimaliseren. Ordedelen van uw lokale FLUITECH-vertegenwoordiger, of direct van FLUITECH. Omvat de deelnaam, het aantal van de assemblagetekening, ook het ballonaantal en de hoeveelheid op de assemblagetekening die wordt verklaard.

 

De standaardlucht dreef Pneumatische Rotory-Actuator met Dubbelwerkende of de Lenteterugkeer aan 0

 

De Dienst van ► FLUITECH


FLUITECH het de dienstpersoneel is beschikbaar om alle FLUITECH-producten te installeren te handhaven en te herstellen. FLUITECH biedt ook aangepaste trainingsprogramma's en de overlegdiensten aan. Voor meer informatie, contacteer uw lokale FLUITECH-vertegenwoordiger of bezoek onze website in www.china-actuator.net.

 

Actuator Type Het werktemperaturen Olietype Geadviseerd Opmerkingen
Op hoge temperatuur. 80°C/150° C HM type 100#, 150#, merken: Shell Tellus, Mobil-DTE Buizenstelsel en brandstoftank, de bescherming van de hitteisolatie
Standaardtemperaturen. 40°C/80° C HM type 46#, 68#, merken: Shell Tellus, Mobil-DTE  
-10°C/40°C HM type 46#, merken: Shell Tellus, Mobil-DTE  
Bij lage temperatuur. -20°C/-10°C HV type 32#, merken: Shell Tellus, Mobil-DTE  
-30°C/-10°C HV type 32#, merken: Shell Tellus, Mobil-DTE  
-40°C/-30°C HS type 32# merken: Shell Tellus, Mobil-DTE